Find din nye brugte bil

Find din nye brugte bil. Vores søgning hjælper dig med at finde den helt rigtige bil til dig.

Om Point Auto

Vil du vide lidt mere om hvem vi er? Klik på knappen og læs mere om os.

Velkommen til

Point Auto

Hos Point Auto ønsker vi, at være en seriøs bilforhandler med langvarige kundeforhold
Indehaveren Khaled Shakrie startede med, at købe og sælge biler allerede som 18 årige. Det har altid været drømmen at blive bilforhandler, hvorfor han i 2005 startede virksomheden Point Auto i Århus.
Han har mange års erfaring og sælger mere end 350 biler om året. Den erfaring kommer kunden til gode, idet Point Auto har et stort netværk i både Danmark og udlandet.
Idag køber Point Auto mere end 14 biler hvér uge, fra både private og erhverv. Vi har mange fast kunder som vi handler med, men byder altid nye velkommen.
I 2014 har vi udvidet med 500m2 ekstra plads og et helt nyt kontor, som matcher vores udbud og efterspørgsel.

Om os

Læs mere om hvem Point Auto er eller kontakt os her.

Brugte biler

Vi har mange brugte biler på lager, søg dig frem til den helt rigtige.

Garanti

Læs mere om vores garanti på bilerne.

Følg os på Facebook

2 dage siden

Point Auto

Her hos Point Auto kender vi godt til pendlerlivet, og det er ofte uoverskueligt at skulle bruge flere timer om dagen i offentlig transport for at komme frem og tilbage. Det har vi heldigvis mange forskellige løsninger på, se f.eks. denne Chevrolet Spark til 39.900. Den står flot og sørger altid for at du er godt kørende. Som bonus kører den nemlig også hele 20 km/l.
Kontakt os endelig for mere info.
bilhandel.dk/sl/153770
... Vis flereVis færre

1 uge siden

Point Auto

Er du i den situation, at du har brug for en ekstra bil, så kom til Højbjerg og find den. Vi skal nok finde en der passer til din smag. Der står en god handel og venter lige nu, i form af denne Hyundai til kun 7.900 kr. Vi ses hos Point Autohttps://bilhandel.dk/sl/151750 ... Vis flereVis færre

2 uger siden

Point Auto

Vil du også hellere bruge dine feriepenge på en ekstra oplevelse med familien, fremfor på brændstof, så kig nærmere her.
Denne brændstof-økonomiske bil går hele 20,4 km/l, hvilket helt klart vil være med til at give en stor besparelse. bilhandel.dk/sl/149956
... Vis flereVis færre

3 uger siden

Point Auto

Hos Point Auto er vi klar til at hjælpe dig, når du har brug for ny bil. Kontakt os, hvis du har brug for info eller råd, når du skal vælge. Dagens bil er velegnet, hvis du har brug for en bil med god brændstoføkonomi. Denne Chevrolet Spark kører nemlig hele 20 km/l.https://bilhandel.dk/sl/148442 ... Vis flereVis færre