Om Point Auto

Vores profil

Alle kan sælge bil nummer 1, men det kræver en god og tryg oplevelse, hvis vi også skal sælge dig bil nummer 2. Hos Point Auto ønsker vi langvarige kundeforhold, hvor du trygt kan henvise både familie og venner til os. Vi anser os selv som en seriøs og professionel bilforhandler, der altid tænker løsningsorienteret.

Indehaveren Khaled A. Shakrie startede med at købe og sælge biler allerede som 18 årig. Det har altid været drømmen at blive bilforhandler, hvorfor han i 2005 startede virksomheden Point Auto i Aarhus Syd.

I dag er Point Auto en velkonsolideret virksomhed og der sælges i dag mere end 350 biler om året. De mange års erfaring kommer vores mange tilfredse kunder til gode, hvor vi altid vægter, at kunden også forbliver tilfreds efter handlen er afsluttet.

Alle vores biler bliver gennemgået af vores kyndige mekaniske samarbejdspartner inden de forlader vores bilhus. Vi vil altid sørge for, at du føler du er i trygge hænder, når du handler med os, også når det gælder indsigt i bilens tekniske stand m.m.

Point Auto har et stort netværk i både Danmark og udlandet, så hvis du har et ønske om en specifik bil, så finder vi den til dig.

Hos Point Auto sælger vi brugte biler til nogle af landets skarpeste priser. Selvom prisen er i bund, er kvaliteten i top.

Hos Point Auto står vi for tryghed, kvalitet & god service. Vi bestræber os altid på, at hver enkelt kunde får en god og tryg oplevelse når man handler hos os.

Du kan finde vores biler til eksport her: https://home.mobile.de/POINTAUTO

Vi ses i forretningen…